Πρόγραμμα Εβδομάδας!

WEEKLY SCHEDULE
FavoriteLoadingΠρόσθεσε στα αγαπημένα!

Καλή Εβδομάδα λοιπόν, και καλή σχολική χρονιά ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα!

Εμείς εδώ δεν θα σας δώσουμε πρόγραμμα του σχολείου και τέτοια παρόμοια, γιατί όλο και κάπου θα έχετε πάρει ή κατεβάσει κάποιο για το παιδί.

Επειδή όμως η σεζόν ξεκινάει δυναμικά και για τους γονείς, αλλά και για ολόκληρη την οικογένεια εδώ που τα λέμε, αρχικά θέλουμε πολύ να σας χαρίσουμε ένα πρόγραμμα εβδομάδας, ώστε να βοηθήσουμε στην δική σας οργάνωση όχι του παιδιού!

Για σένα λοιπόν, που από τα χέρια σου περνάνε τα περισσότερα – αν όχι όλα όσα αφορούν το σπίτι και την οικογένεια – ετοιμάσαμε λοιπόν αυτό το εκτυπώσιμο που βλέπεις, για να το τυπώσεις και να το βάλεις στο ψυγείο, στον τοίχο, πίσω από την εξώπορτα, ή όπου σε εξυπηρετεί καλύτερα να το βλέπεις άμεσα και να γίνει το σημείο αναφοράς της οικογένειας σου, κι έτσι να πάψεις να «πελαγώνεις»!

Το σύστημα είναι εγγυημένο, δοκίμασε το! 

Subscribe and get your free download
* Τα στοιχεία που δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τους διαχειριστές του MyFzen με σκοπό την αποστολή newsletters ανά τακτά χρονικά διαστήματα

Θα σου φέρω σύντομα κι άλλα πολλά εκτυπώσιμα! 

SHARE THIS

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

*Τα στοιχεία που καταχωρούνται θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από το myfzen.gr και από κανέναν άλλο οργανισμό ή φυσικό πρόσωπο και έχουν σκοπό την επικοινωνία με τους διαχειριστές του myfzen.gr

Quick tips