Μύδια αχνιστά

midia-axnista_Fotor
FavoriteLoadingΠρόσθεσε στα αγαπημένα!

Τελευταίες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας κι είπαμε εμείς εδώ να προτείνουμε μία σχετικά εύκολη και αγαπημένη συνταγή, που την προτιμάμαμε για την Μεγάλη Παρασκευή.

Είναι μία συνταγή που δεν θα πάρει πολύ χρόνο και θα σε αποζημιώσει με την γεύση της. Σου δίνω λοιπόν την βάση κι εσύ αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις κια άλλα υλικά της αρεσκείας σου.

Καλή Απόλαυση!

Κονδυλία

 

 Θα χρειαστείς:
  • 1 κιλό μύδια
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκόρδο
  • 100ml κρασί
  • Μαϊντανό
  • Λάδι
Εκτέλεση
  • Καθαρίζουμε τα μύδια με ενα σύρμα κουζίνας και αφαιρούμε τα μουστάκια τους που εξέχουν
  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι  και σε μια κατσαρολα το σωτάρουμε με το λάδι
  • Μετά από λίγο ρίχνουμε και το σκόρδο
  • Προσθέτουμε το κρασί
  • Μόλις έρθει σε βρασμό προσθέτουμε και τα μύδια και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 5 λεπτά
  • Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε

Tips:
Όσα μύδια δεν ανοίξουν με το μαγείρεμα τα πετάμε

 

 

SHARE THIS

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

*Τα στοιχεία που καταχωρούνται θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από το myfzen.gr και από κανέναν άλλο οργανισμό ή φυσικό πρόσωπο και έχουν σκοπό την επικοινωνία με τους διαχειριστές του myfzen.gr

Quick tips